Цукрова паста для мережив - суміш для виготовлення цукрових мережив. Складається із сухої суміші (База №1) і густої основи (База №2).
Склад: крохмаль кукурудзяний, цукрова пудра, гліцерин, глюкоза кристалічна, пектин, ароматизатори, барвники.
Спосіб приготування:
1. 56 мл (4ст. л.) охолодженої кип'яченої води і
46 гр (6 ст. л. без верху) сухої суміші (база №1) - змішати.
2. 5 мл (5 ч. л) густий основи (база№2) додати в отриману рідку суміш.
3. Змішати все вручну або міксером на низькій швидкості до отримання однорідної маси (5-10 хв).
Як виготовити мереживо:
1. Нанести шпателем приготовану цукрову пасту для мережив на текстурний килимок і розтерти, ретельно заповнивши всі поглиблення килимка.
2. Залишити сохнути. Щоб прискорити процес висихання мережива, килимок можна покласти в розігріту до 70-80 °C духовку на 10-15 хв.
3. Килимок остудити і акуратно зняти мереживо.
4. Бездоганний солодкий декор для торта готовий.
Термін придатності: 24 міс.
Маса: 250 гр.
Упаковка: заводська.
Немає відгуків про цей товар.