Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Коробки
Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Нова Пошта
Укрпошта
Приват24 payЦукрова паста для мережив - суміш для виготовлення цукрових мережив. Складається із сухої суміші (База №1) і густої основи (База №2).
Склад: крохмаль кукурудзяний, цукрова пудра, гліцерин, глюкоза кристалічна, пектин, ароматизатори, барвники.
Спосіб приготування:
1. 56 мл (4ст. л.) охолодженої кип'яченої води і
46 гр (6 ст. л. без верху) сухої суміші (база №1) - змішати.
2. 5 мл (5 ч. л) густий основи (база№2) додати в отриману рідку суміш.
3. Змішати все вручну або міксером на низькій швидкості до отримання однорідної маси (5-10 хв).
Як виготовити мереживо:
1. Нанести шпателем приготовану цукрову пасту для мережив на текстурний килимок і розтерти, ретельно заповнивши всі поглиблення килимка.
2. Залишити сохнути. Щоб прискорити процес висихання мережива, килимок можна покласти в розігріту до 70-80 °C духовку на 10-15 хв.
3. Килимок остудити і акуратно зняти мереживо.
4. Бездоганний солодкий декор для торта готовий.
Термін придатності: 24 міс.
Маса: 250 гр.
Упаковка: заводська.
Немає відгуків про цей товар.