Суха кондитерська суміш Гнучкий айсинг Flexi ilbakery - готова суха суміш для приготування гнучких мережив з айсинга.
Спосіб приготування:
1) У суху суміш Flexi додати воду 90-95 ° С і ретельно перемішати.
2) Пофарбувати при необхідності харчовими барвниками.
3) Дати настоятися 20-30 хвилин до розчинення.
4) Маса повинна повністю охолонути і стабілізуватися.
5) Нанесіть розведену глазур на всю поверхню силіконового молдовського або килимка для мережив, видаліть надлишки суміші шпателем або ножем і підсушіть в духовці або при кімнатній температурі.
6) Після випікання, дістаньте килимок і переверніть мереживом вниз, дайте охолонути і з допомогою ножа або зубочистки вийміть з форми.
Рекомендований час застигання зюшкою кондитерської суміші Flexi:
- при кімнатній температурі: від 3 годин;
- в духовці режим верх-низ:
50ºС - 45-60 хв;
80ºС - 20-25 хв;
100ºС - 5-10 хв;
- в духовці в режимі конвекція - скорочуємо час на 10-15 хвилин.
Готову суміш можна зберігати в холодильнику 3 дні в щільно закритій упаковці.
Склад: цукрова пудра, кукурудзяний крохмаль, пектин, діоксид титану, лимонна кислота.
Термін придатності: 12 місяців.
Умови зберігання: при температурі не вище 25ºС і не нижче 15 ° С, вологості не більше 75%.
Після відкриття щільно закрийте пакет або герметично упакуйте.
Виробник: ilbakery.
Країна виробника: Україна.
Немає відгуків про цей товар.