Молочний шоколад Toledo Cacaomill - натуральний іспанський високоякісний шоколад у формі калет, із вмістом какао-продуктів 38%. Toledo Cacaomill має чудовий смак наповнений ароматом какао та молока з ніжним післясмаком. Молочний шоколад Toledo Cacaomill використовується для приготування начинок, ганашів, брауні, декорування кондитерських виробів. Окрім того, шоколад Toledo чудово підійде для корпусних цукерок, плиток, батончиків, глазурування та покриття кондитерських виробів. При роботі з шоколадом оптимальна температура в приміщенні повинна бути на рівні +18°С - +22°С, а вологість повітря не перевищувати 65%.
Плинність: ●●●○○
Склад: цукор, какао масло, знежирене молоко у порошку, какао терте, сироватка у порошку, молочний жир, незбиране молоко у порошку, емульгатор: соєвий лецитин Е322, натуральний ванільний ароматизатор
Умови зберігання: зберігати в темному, сухому приміщенні, вільному від сторонніх запахів при температурі +16°С - +21°С та відносній вологості повітря не вище 50%
Пакування: металізований пакет 1 кг.
Термін придатності: 24 місяці з дати виробництва
Виробник: Іспанія
Немає відгуків про цей товар.