Какао терте Cargill – це продукт переробки какао-бобів, що фактично і є спресовані какао-боби або 100% гіркий шоколад без цукру, консервантів і ароматизаторів.
Какао-терте виготовляється шляхом перетирання какао-бобів. Після просушування та обсмажування какао-боби піддаються дробленню на лушпиння і какао-крупку (роздроблені ядра). Потім розігріта какао-крупка шляхом тонкого помелу перетворюється на терте какао, з якого надалі вичавлюють какао-масло. Частина тертого какао (какао-макуха), що залишилася після пресування, висушується для виробництва какао-порошку.
Какао терте використовується для приготування домашнього шоколаду, як смакова добавка до десертів, для приготування начинок, соусів і напоїв, для прикрашання десертів, а також як самостійний продукт.
Вміст какао-масла – 48-55%.
Умови зберігання: в сухому прохолодному місці при температурі 10-20°C, відносній вологості < 60%. Без потрапляння специфічних запахів та прямих сонячних променів.
Фасовка: zip-пакет.
Вага: 200 г
Виробник: “Cocoa & Chocolate” корпорації Cargill
Країна виробник: Нідерланди
Немає відгуків про цей товар.