Знижка 3% при реєстрації i

  • Кошик порожній!

Перловий цукор для л’єжських вафель Bakels, 200г

Перловий цукор для л’єжських вафель Bakels, 200г

Код товару: 4426~01
47.00 грн
Кiлькiсть:
Нема в наявності
Доставка
  • Самовивіз
  • Доставка кур’єром по Києву
  •  Нова Пошта
  •  Укрпошта 

 

Оплата
  • Готівкою (тільки для Києва)
  •  Приват24 pay
  • Накладений платіж (при отриманні)
  • Оплата банківською картою Visa, Mastercard
  • Google pay
  • Apple pay
  • Безготівковий розрахунок
Гарантiя
  • 30 днів від виробника
  • 14 днів для повернення та обміну
Опис Перловий цукор для л’єжських вафель Bakels, 200г

Перловий цукор - великий гранульований термостійкий цукор для випічки і декорування кондитерських виробів, обов'язковий компонент л’єжських вафель.

Цукор термостійкий - не плавиться і не карамелізується при високих температурах. Після випічки залишається білосніжно-білим.

Під час випічки гранули цукру утворюють той самий смак тіста, властивий бельгійським вафлям – солодкий, з карамельним присмаком.

  

Перловий цукор в гранулах підходить для:

- покриття випічки;

- декору хлібо-булочних та кондитерських виробів;

- посипки жирного, вологого тіста, пасок, панеттоне;

- прикраси тортів, тістечок, донатсів та інших десертів.

Розмір гранул: 2-3 мм.

Склад: сахароза

Фасовка: 200 г

Упаковка: zip-пакет

Виробник: Bakels

Країна виробника: Швеція

Характеристики Перловий цукор для л’єжських вафель Bakels, 200г
Відгуки (1) Перловий цукор для л’єжських вафель Bakels, 200г
Каринэ
27.04.2021
Спасибо, все хорошо. Ячяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя