Перловий цукор - великий гранульований термостійкий цукор для випічки і декорування кондитерських виробів, обов'язковий компонент л’єжських вафель.
Цукор термостійкий - не плавиться і не карамелізується при високих температурах. Після випічки залишається білосніжно-білим.
Під час випічки гранули цукру утворюють той самий смак тіста, властивий бельгійським вафлям – солодкий, з карамельним присмаком.
Перловий цукор в гранулах підходить для:
- покриття випічки;
- декору хлібо-булочних та кондитерських виробів;
- посипки жирного, вологого тіста, пасок, панеттоне;
- прикраси тортів, тістечок, донатсів та інших десертів.
Розмір гранул: 2-3 мм.
Склад: сахароза
Фасовка: 200 г
Упаковка: zip-пакет
Виробник: Bakels
Країна виробника: Швеція