Ізомальт - низькокалорійний порошок білого кольору у виглялі гранул без запаху зі солодким смаком.
Застосовується для приготування карамелі, грильяжу, шоколаду, а також для декорування кондитерських виробів.
З розплавленого сиропу (ізомальт з водою) можна виготовити солодкі декоративні кристали, дорогоцінні камені, брошки, зробити імітацію скляних пляшок, вікон та води.
Як використовувати:
1. сотейник з 125 мл крижаної води додайте 50 г ізомальт, перемішайте ложкою. Доведіть до кипіння на сильному вогні.
2. Після закипання зменшіть вогонь до середнього і доведіть сироп до 82 градусів (для цього Вам знадобиться кулінарний термометр) і введіть харчовий барвник.
3. Залиште на вогні, поки сироп не досягне 171 С⁰. Потім необхідно остудити суміш до 149 С⁰ і можна розливати в форми.
Розплавлений і охолоджений до 137,78 градусів ізомальт відмінно зафарбовується харчовими барвниками в будь-який колір.
Маса: 1,3 кг
Виробник: Laped.
Країна виробника: Італія.
Немає відгуків про цей товар.