Апельсинова цедра - натуральний продукт, який використовується в кондитерській та пекарській справі для надання кондитерським виробам яскравого цитрусового смаку і аромату без застосування штучних ароматизаторів та добавок. Апельсинову цедру можна використовувати в різних видах кондитерських виробів, включаючи торти, тістечка, печиво, кекси тощо. Окрім того, апельсинову цедру можна використовувати для декорування десертів, випічки, шоколадних виробів, морозива, цукерок.
Склад: апельсинова цедра, глюкозно-фруктозний сироп, цукор, лимонна кислота.
Особливі характеристики: зацукрована цедра апельсину нарізана. Продукт готовий до споживання.
Умови зберігання: зберігати в сухому, прохолодному місці, захищеному від впливу прямого сонячного світла та відносній вологості не більше 75%. Щільно закривати упаковку після використання.
Термін зберігання: рекомендовано вжити впродовж 24 місяців з дати виробництва.
Виробник: ТОВ «Какаоміл» (Україна).
Немає відгуків про цей товар.