Апельсинова цедра - зацукрована цедра апельсину нарізана кубиками 6×6 мм. Апельсинова цедра використовується в десертах, у випічці, як наповнювач для начинок в цукерках, для надання смаку шоколадним плиткам та окремо як декор.
Застосування цедри з апельсину:
– випічка (печиво, кекси, панетоне, здобна випічка). Додавання дрібно нарізаної апельсинової цедри в тісто для випічки надасть їй освіжаючий цитрусовий смак і аромат;
– начинка для випічки. Апельсинову цедру можна додавати до начинок у булочки, кекси, круасани тощо;
– глазур та креми. Апельсинова цедра надасть неперевершеного аромату та посилить смак кремів, глазурі, мусів та ін.;
– декор. Апельсинову цедру можна використовувати для декорування різноманітних кондитерських виробів, таких як торти, кекси, тістечка та печиво.
Склад: апельсинова цедра, глюкозно-фруктозний сироп, цукор, лимонна кислота.
Особливі характеристики: зацукрована цедра апельсину нарізана. Продукт готовий до споживання.
Умови зберігання: зберігати в сухому, прохолодному місці, захищеному від впливу прямого сонячного світла та відносній вологості не більше 75%. Щільно закривати упаковку після використання.
Термін зберігання: рекомендовано вжити впродовж 12 місяців з дати виробництва.
Виробник: ТОВ «Какаоміл» (Україна).
Немає відгуків про цей товар.