Айсинг SugarVeil - суміш у вигляді порошку для виготовлення цукрового мережива або об'ємних солодких деталей для декорування кондитерських виробів.
Для того, що б айсинг був готовий до використання, потрібно просіяти його, розвести кип'яченою водою в пропорції 2 чайні ложки води на 3 чайних ложки айсингу і збивати міксером протягом 4 хвилин на великій швидкості. Айсинг готовий.
Рекомендації по виготовленню цукрових мережив:
1. Готовий айсинг нанести на текстурний килимок і ретельно розтерти з допомогою кондитерського шпателя.
2. Надлишки айсинга прибрати тим же шпателем.
3. Підсушити килимок з нанесеною сумішшю.
4. Акуратно вийняти готове цукрове мереживо і прикрасити торт.
Склад: яєчний білок, цукор, кукурудзяний крохмаль, мальтодекстрин.
Вага: 95 гр.
Країна виробника: США.
Немає відгуків про цей товар.