Агар-агар дрібнодисперсний ilbakery - желюючий агент рослинного походження самої дрібної фракції, виготовлений з морських водоростей.
Агар-агар дрібнодисперсний ilbakery підходить для приготування зефіру, десерту 'Пташине молоко', мармеладу і желе.
Коефіцієнт желюючий: 900 bloom
Як використовувати агар-агар:
1. 1 ч.л. агар-агару додати в 1 склянку рідини (приблизно 250 мл), довести до кипіння (до повного розчинення).
2. Остудити до кімнатної температури.
Рекомендовані пропорції використання:
- дуже м'яка текстура: 0,8 г / 500 мл
- м'яка текстура: 1,5 г / 500 мл
- помірно щільна текстура: 2,5 г / 500 мл
- щільна текстура: 5 г / 500 мл
- дуже щільна текстура: 7 г / 500 мл
Желюючі властивості агар-агару набагато краще, ніж желатину. Крім того, він не має стороннього смаку і запаху.
Термін придатності: 24 місяці.
Умови зберігання: при температурі не вище 25ºС і не нижче 15 ° С, вологості не більше 75%.
Після відкриття щільно закрийте пакет або герметично упакуйте.
Виробник: ilbakery.
Країна виробника: Україна.
Немає відгуків про цей товар.