Вирубка Гвоздика - пластикова виїмка, призначена для виготовлення пелюсток гвоздики. Набір складається з трьох вирубок однакової форми різних розмірів.
Розміри:
- велика вирубка - 4 см;
- середня - 3,5 см;
- маленька вирубка - 2,5 см.
Вирубка Гвоздика підходить для роботи з цукровою мастикою, марципаном і тістом. Завдяки безпечному матеріалу і простій конструкції, працювати з вирубкою можуть навіть діти.
Спосіб застосування:
1. Розкачати тонко мастику;
2. Покладіть на розкатаний лист мастики вирубку, притисніть зверху рукою;
3. Прорисуйте вигини на пелюстці за допомогою зубочистки або кондитерського стека;
4. Пелюстка гвоздики готова.
З допомогою кондитерського каттера Гвоздика, можна створити не тільки пелюстки, але і реалістичну квітку гвоздики. Для цього потрібно зробити текстуру цієї пелюстки гвоздики з допомогою вайнера, або промальовувати стеком, злегка зробити тоншим край інструментами для моделювання або звичайною зубочисткою і зібрати з кількох отриманих пелюсток квітку. Як стебла використовується флористичний дріт і тейп-стрічка.
Матеріал: Харчовий пластик.