Вирубка П'ятилистник - пластиковий кондитерський інструмент, призначений для виготовлення пелюсток троянди. У наборі 4 вирубки.
Розміри вирубок:
- 3 см;
- 3,8 см;
- 4,3 см;
- 5 див.
Вирубка П'ятилистник застосовується для роботи з будь-яким пластичним матеріалом. Це може бути цукрова паста - мастика, марципан, тісто, полімерна глина.
Спосіб використання:
1. Розкачайте мастику завтовшки 2-3 мм;
2. Покладіть на розкатаний лист мастики вирубку, притисніть зверху рукою;
3. Пелюстки троянди готові.
З допомогою кондитерського каттера П'ятилистник, можна створити не тільки пелюстки, але і красиву, максимально природну квітку троянди. Для цього:
- формуємо невелику краплю з мастики, сушимо її;
- вирізаємо з допомогою вирубки П'ятилистник пелюстка;
- робимо тоншими краї пелюсток інструментами для моделювання квітів;
- злегка змочуємо краплю з мастики водою, приклеюємо готові пелюстки.
Матеріал: Харчовий пластик.