Трафарет для шоколаду Маска HALLOWEEN - кондитерський трафарет з харчового пластика для роботи з шоколадом, глазур'ю і айсінгом у вигляді страшної маски.
Трафарет прозорого кольору, покритий спеціальною захисною плівкою з двох сторін, яку необхідно зняти перед використанням.
Розміри трафарету:
- діаметр - 16 см;
- товщина - 1 мм.
Як користуватися трафаретом:
1. Покладіть трафарет на рівну поверхню. Нанесіть шпателем Темперування шоколад при температурі 32 ° С, глазур або Айсінг.
2. Зніміть надлишки глазурі або шоколаду з поверхні трафарету.
3. Залиште для застигання при кімнатній температурі на 30-40 хвилин, після чого помістіть в холодильник на 15-30 хвилин.
4. Акуратно зніміть трафарет.
Рекомендації по використанню:
- Перед першим використанням необхідно ретельно промити трафарет з двох сторін під проточною водою з використанням губки і миючих засобів.
- Не використовувати з гарячими інгредієнтами
- Не мити в посудомийній машині і гарячою водою.
- Тримати подалі від тепла та прямих сонячних променів.
Країна виробника: Україна
Немає відгуків про цей товар.