Трафарет для шоколаду Великодній набір 2 - кондитерський трафарет з харчового пластику для роботи з шоколадом, глазур'ю і айсингом.
Трафарет прозорого кольору, покритий спеціальною захисною плівкою з двох сторін, яку необхідно зняти перед використанням.
Висота фігурок:
- Кролик1 – 4 см, 5 см;
- Кролик2 – 3 см, 4 см;
- Яйце – 4 см, 5 см;
- Кролики з яйцем – 4 см, 5 см;
- Курчатко – 5 см, 6 см.
Як користуватися трафаретом:
1. Покладіть трафарет на рівну поверхню. Нанесіть шпателем темперированый шоколад при температурі 32 проЗ, глазур або айсинг.
2. Зніміть надлишки глазурі або шоколаду з поверхні трафарету.
3. Залиште для застигання при кімнатній температурі на 30-40 хвилин, після чого помістіть в холодильник на 15-30 хвилин.
4. Обережно зніміть трафарет.
Рекомендації по використанню:
- Перед першим використанням необхідно ретельно промити трафарет з двох сторін під проточною водою з використанням губки і миючих засобів.
- Не використовувати з гарячими інгредієнтами.
- Не мити в посудомийній машині та гарячою водою.
- Зберігати далеко від джерел тепла і прямих сонячних променів.
Країна виробника: Україна.
Немає відгуків про цей товар.