Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Коробки
Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Нова Пошта
Укрпошта
Приват24 payТрафарет для шоколаду Троянда - кондитерський трафарет з харчового пластика для роботи з шоколадом, глазур'ю і айсінгом у вигляді троянди.
Трафарет прозорого кольору, покритий спеціальною захисною плівкою з двох сторін, яку необхідно зняти перед використанням.
Розміри трафарету:
- діаметр - 16 см;
- розмір троянди - 9,5*10,4 см;
- товщина - 1 мм.
Як користуватися трафаретом:
1. Покладіть трафарет на рівну поверхню. Нанесіть шпателем Темперування шоколад при температурі 32 ° С, глазур або Айсінг.
2. Зніміть надлишки глазурі або шоколаду з поверхні трафарету.
3. Залиште для застигання при кімнатній температурі на 30-40 хвилин, після чого помістіть в холодильник на 15-30 хвилин.
4. Акуратно зніміть трафарет.
Рекомендації по використанню:
- Перед першим використанням необхідно ретельно промити трафарет з двох сторін під проточною водою з використанням губки і миючих засобів.
- Не використовувати з гарячими інгредієнтами
- Не мити в посудомийній машині і гарячою водою.
- Тримати подалі від тепла та прямих сонячних променів.
Країна виробника: Україна
Немає відгуків про цей товар.