Термометр харчової електронний призначений для вимірювання температури харчових продуктів. В кондитерській майстерності, застосовується для визначення температури кремів, айсинга, шоколаду, сиропів, глазурі, ізомальту, а також сипучих сумішей.
Характеристики:
- живлення - батарейка-таблетка (1,5 V);
- діапазон вимірювання - від -50 до +300 ºC;
- розмір - 20*205 мм;
- довжина щупа - 108 мм;
- матеріал щупа - нержавіюча сталь;
- можливість вимірювання температур в ºC і ºF;
- авто відключення через 10 хвилин роботи.
Рекомендації по використанню:
- помістіть довгий металевий щуп в суміш, температуру якого треба виміряти, не менше, ніж на 1 см;
- зачекайте кілька секунд;
- значення температури з'явиться на дисплеї.
Якщо не використовуєте термометр - батарейку рекомендується вилучити.
Країна виробника: Китай.