Пірометр - безконтактний інфрачервоний термометр, призначений для вимірювання температури страв в діапазоні від -50 до +380°C. Термометр дає можливість вимірювати температуру будь-якої кондитерської суміші за допомогою лазерного променя всього за 1 секунду.
Характеристики інфрачервоного харчового термометра:
- діапазон вимірювання температури: від -50 до +380°C;
- чутливість: 0,1°С;
- похибка: ±1,5°С;
- співвідношення відстань/пляма: 12:1;
- коефіцієнт випромінювання: 0,95;
- вибір одиниць вимірювання температури: °З чи °F;
- лазерний цілевказівник: Laser class II;
- час відгуку: 15 мс;
- живлення: батарейка ААА - 2 шт (1,5 V);
- розміри: 15,3*10*4,3 см.
Переваги харчового пірометра:
- підсвічування дисплея;
- інноваційна технологія процесора;
- енергозберігаючі кнопки: відключення інфрачервоного променя, підсвічування.
Виробник: BENETECH, Китай.