Вершки Master Gourmet - рідкі рослинні вершки кулінарні без цукру. Вершки можна використовувати як сметану або молочний соус для перших і других страв, а також для заміни молочних вершків у кондитерському виробництві: приготування солодких мусів, кремів, десертів, ганаша.
Склад: вода, повністю гідрогенізовані рослинні олії та жири (25%), олії, сироватка в порошку, знежирене сухе молоко, мальтодекстрим, стабілізатори, емульгатори.
Рекомендація: перед збиванням охолодити до температури +5°C/+10°C, додати цукор і збивати на високій швидкості аж до утворення бажаної консистенції.
Характеристики вершків:
- без цукру;
- при збиванні збільшуються в об'ємі в 3 рази;
- не осідають при декоруванні кондитерського виробу;
- стійкі до заморожування і розморожування у збитому вигляді.
Умови зберігання: Зберігати в прохолодному сухому місці, при температурі не вище +20°C і відносній вологості не вище 70%. У відкритому вигляді, зберігати в холодильнику при температурі від +2°C до +6°C і використовувати протягом 3-4 днів.
Упаковка: заводська, тетрапак.
Об'єм: 1 л
Виробник: Master Martini, Італія.
Немає відгуків про цей товар.