Знижка 3% при реєстрації i

  • Кошик порожній!

Шоколад зі смаком мигдалю Inspiration Amande Valrhona, 100 г

Шоколад зі смаком мигдалю Inspiration Amande Valrhona, 100 г

Код товару: 3076~01
139.00 грн
Кiлькiсть:
Нема в наявності
Доставка
  • Самовивіз
  • Доставка кур’єром по Києву
  •  Нова Пошта
  •  Укрпошта 

 

Оплата
  • Готівкою (тільки для Києва)
  •  Приват24 pay
  • Накладений платіж (при отриманні)
  • Оплата банківською картою Visa, Mastercard
  • Google pay
  • Apple pay
  • Безготівковий розрахунок
Гарантiя
  • 30 днів від виробника
  • 14 днів для повернення та обміну
Опис Шоколад зі смаком мигдалю Inspiration Amande Valrhona, 100 г

Шоколад зі смаком мигдалю Inspiration Amande Valrhona - особливий вид шоколаду преміум класу, виготовлений з розмеленої мигдалю і какао-масла. Натуральний колір бісквіту та кави латте в поєднанні з унікальною текстурою, що разом виразно розкривають смак свіжого сирого мигдалю. Inspiration Amande Valrhona відкриває нові творчі можливості для кожного кондитера, який хоче відкрити нові смаки.

C шоколадом Valrhona приємно працювати як професійним кондитерам, так і любителям. Крім того, вишуканий смак французького шоколаду оцінять гурмани і поціновувачі солодкого.

Переваги шоколаду Valrhona:

- володіє високою текучістю,

- підходить для виготовлення шоколадних цукерок, фігур і декору будь-якої складності і додавання в десерти;

- підходить для покриття кондитерських виробів,

- підходить для додавання начинки, муси, креми та глазурі;

- володіє вишуканим смаком.

Рекомендований температурний режим для роботи з шоколадом:

- температура для розтоплення – 45-48 °C

- температура кристалізації - 26-27 °C

- температура для роботи: 28-29 °C

Упаковка: зіп-пакет

Вага: 100 г

Умови зберігання: в сухому та прохолодному місці при температурі + 16 °C - + 18 °C.

Країна виробника: Франція

Характеристики Шоколад зі смаком мигдалю Inspiration Amande Valrhona, 100 г
Відгуки (0) Шоколад зі смаком мигдалю Inspiration Amande Valrhona, 100 г

Немає відгуків про цей товар.