Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Коробки
Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Нова Пошта
Укрпошта
Приват24 payШоколад зі смаком мигдалю Inspiration Amande Valrhona - особливий вид шоколаду преміум класу, виготовлений з розмеленої мигдалю і какао-масла. Натуральний колір бісквіту та кави латте в поєднанні з унікальною текстурою, що разом виразно розкривають смак свіжого сирого мигдалю. Inspiration Amande Valrhona відкриває нові творчі можливості для кожного кондитера, який хоче відкрити нові смаки.
C шоколадом Valrhona приємно працювати як професійним кондитерам, так і любителям. Крім того, вишуканий смак французького шоколаду оцінять гурмани і поціновувачі солодкого.

Переваги шоколаду Valrhona:
- володіє високою текучістю,
- підходить для виготовлення шоколадних цукерок, фігур і декору будь-якої складності і додавання в десерти;
- підходить для покриття кондитерських виробів,
- підходить для додавання начинки, муси, креми та глазурі;
- володіє вишуканим смаком.
Рекомендований температурний режим для роботи з шоколадом:
- температура для розтоплення – 45-48 °C
- температура кристалізації - 26-27 °C
- температура для роботи: 28-29 °C
Упаковка: зіп-пакет
Вага: 100 г
Умови зберігання: в сухому та прохолодному місці при температурі + 16 °C - + 18 °C.
Країна виробника: Франція
Немає відгуків про цей товар.