Шоколадна глазур помаранчева зі смаком апельсину Master Martini - кондитерська глазур жовтого кольору з приємним апельсиновим смаком і ароматом.
Застосовується для глазурування і покриття кондитерських виробів, для виготовлення шоколадного декору, цукерок, фігурок, а також можна використовувати для шоколадних фонтанів і як готову прикрасу десерту.
Рекомендації: щоб суміш для глазурування вийшла гладкою, смачною і без бульбашок, темперувати глазур необхідно при температурі 45 °C. Повторно розігрівати шоколадну глазур небажано.
Склад: цукор, рослинні жири (пальмоядрові, пальмові), суха молочна сироватка, сухе знежирене молоко, емульгатор (соняшниковий лецитин Е322), натуральний ароматизатор (лимон), барвник. Не містить глютен.
Жирність: 37%
Вага: 200 г
Умови зберігання: у сухому прохолодному місці, при температурі не вище +20°C і відносній вологості 70%.
Країна виробника: Італія.
Немає відгуків про цей товар.