Шоколад молочний Jivara Lactee 40% - французький легкий молочний шоколад преміум класу. Молочний шоколад Jivara Lactee - суміш кращих какао-бобів та незбираного молока, що володіє кремовою текстурою і оксамитовим смаком з нотками ванілі й карамелі. Підходить для всіх видів рецептів будь-якої складності, в яких необхідно використання шоколаду високої якості.
C шоколадом Valrhona приємно працювати як професійним кондитерам, так і любителям. Крім того, вишуканий смак французького шоколаду оцінять гурмани і любителі солодкого.
Переваги шоколаду Valrhona:
- володіє високою текучістю,
- підходить для виготовлення шоколадних цукерок, фігур і декору будь-якої складності і додавання в десерти;
- підходить для покриття кондитерських виробів,
- підходить для додавання начинки, муси, креми та глазурі;
- володіє вишуканим смаком.
Рекомендований температурний режим для молочного шоколаду Jivara Lactee 40%:
- температура для розтоплення – 45-48 °C
- температура кристалізації - 26-27 °C
- температура для роботи: 28-29 °C
Склад: какао (40%), цукор (33%), сухе незбиране молоко (23,5 %), емульгатор: соєвий лецитин, натуральний ванільний екстракт.
Упаковка: зіп-пакет.
Вага: 100 г
Умови зберігання: в сухому та прохолодному місці при температурі + 16 °C - + 18 °C.
Країна виробника: Франция
Немає відгуків про цей товар.