Шоколад чорний Tropilia Noire 53% - французький купажований шоколад преміум класу, зроблений з максимальною суворістю у відповідності з технологічними вимогами. Чорний шоколад Tropilia Noire 53% цінується за збалансований смак, який чудово поєднується з іншими інгредієнтами в десертах.
C шоколадом Valrhona приємно працювати як професійним кондитерам, так і любителям. Крім того, вишуканий смак французького шоколаду оцінять гурмани і любителі солодкого.
Переваги шоколаду Valrhona:
- збалансований смак ідеально підходить до будь-яких інгредієнтів;
- підходить для виготовлення шоколадних цукерок, фігур і декору будь-якої складності і додавання в десерти;
- підходить для покриття кондитерських виробів;
- підходить для додавання начинки, муси, креми та глазурі;
- володіє вишуканим смаком.
Рекомендований температурний режим для чорного шоколаду Tropilia Noire 53%:
- температура для розтоплення – 45-48 °C
- температура кристалізації - 26-27 °C
- температура для роботи: 28-29 °C
Упаковка: зіп-пакет
Вага: 200 г
Умови зберігання: в сухому та прохолодному місці при температурі + 16 °C - + 18 °C.
Країна виробника: Франція
Немає відгуків про цей товар.