Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Коробки
Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Нова Пошта
Укрпошта
Приват24 payШоколад чорний Tropilia Noire 53% - французький купажований шоколад преміум класу, зроблений з максимальною суворістю у відповідності з технологічними вимогами. Чорний шоколад Tropilia Noire 53% цінується за збалансований смак, який чудово поєднується з іншими інгредієнтами в десертах.
C шоколадом Valrhona приємно працювати як професійним кондитерам, так і любителям. Крім того, вишуканий смак французького шоколаду оцінять гурмани і любителі солодкого.
Переваги шоколаду Valrhona:
- збалансований смак ідеально підходить до будь-яких інгредієнтів;
- підходить для виготовлення шоколадних цукерок, фігур і декору будь-якої складності і додавання в десерти;
- підходить для покриття кондитерських виробів;
- підходить для додавання начинки, муси, креми та глазурі;
- володіє вишуканим смаком.
Рекомендований температурний режим для чорного шоколаду Tropilia Noire 53%:
- температура для розтоплення – 45-48 °C
- температура кристалізації - 26-27 °C
- температура для роботи: 28-29 °C
Упаковка: зіп-пакет
Вага: 200 г
Умови зберігання: в сухому та прохолодному місці при температурі + 16 °C - + 18 °C.
Країна виробника: Франція
Немає відгуків про цей товар.