Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Коробки
Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Нова Пошта
Укрпошта
Приват24 payШоколад білий Ivoire 35% - французький шоколад преміум класу, зі зниженим вмістом цукру, добре збалансований з натуральним ароматом легких ноток ванілі і ніжним вершковим смаком теплого молока, що володіє тонкою текстурою. Шоколад Ivoire 35%, Valrhona є лідером серед асортименту білого шоколаду виробника. Підходить для всіх видів рецептів будь-якої складності, в яких необхідно використання шоколаду високої якості.
C шоколадом Valrhona приємно працювати як професійним кондитерам, так і любителям. Крім того, вишуканий смак французького шоколаду оцінять гурмани і любителі солодкого.
Переваги шоколаду Valrhona:
- володіє високою текучістю,
- підходить для виготовлення шоколадних цукерок, фігур і декору будь-якої складності і додавання в десерти;
- підходить для покриття кондитерських виробів,
- підходить для додавання начинки, муси, креми та глазурі;
- володіє вишуканим смаком.
Рекомендований температурний режим для білого шоколаду Ivoire 35%:
- температура для розтоплення – 45-48 °C
- температура кристалізації - 26-27 °C
- температура для роботи: 28-29 °C
Склад: цукор (43%), масло какао (35%), сухе незбиране молоко (21,5 %), емульгатор: соєвий лецитин, натуральний ванільний екстракт.
Упаковка: зіп-пакет.
Вага: 100 г
Умови зберігання: в сухому та прохолодному місці при температурі + 16 °C - + 18 °C.
Країна виробника: Франція
Немає відгуків про цей товар.