Розпушувач тіста Professional Dr.Oetker, 500 г - професійна харчова добавка в борошняні кондитерські вироби для надання їм пишності та легкості.
У 1893 році Ін Аугуст Оеткер визначив точну кількість розпушувача, необхідну для 500 г борошна і розфасував продукт в пакетики по 10 г.
Вже більше 100 років розпушувач тіста Dr.Oetker допомагає господаркам надавати тесту обсяг і рівномірну пористу структуру.
Розпушувач тіста на відміну від соди не залишає запаху.
1 упаковка розпушувача Professional Dr.Oetker 500г розрахована на 25 кг борошна.
Склад: розпушувачі (пірофосфат натрію (Е 450і), бікарбонат натрію (Е 500іі)), кукурудзяний крохмаль. Без ГМО.
Вага: 500 г.
Термін придатності: 18 місяців з дати виготовлення.
Умови зберігання: в сухому прохолодному місці в щільно закритій оригінальній упаковці.
Виробник: Dr.Oetker
Країна виробника: Румунія.