Винний камінь - порошок білого кольору, що поєднує в собі властивості розпушувача та стабілізатора.
Винний камінь практично не має запаху. Зберігає свої властивості в кислому і солоному середовищі, а також при нагріванні.
Винний камінь використовують для приготування меренги, мусів, суфле.
Він є відмінним стабілізатором яєчних білків і вершків, підтримує структуру маси при збиванні і збільшує її в обсязі.
Робить десерт на основі меренги стійким до нагрівання.
Можна використовувати як розпушувач: у поєднанні з содою він надає випічці відмінну пористу структуру і приємний смак.
Рекомендоване дозування: на 1 чашку борошна - 1 ч. л. винного каменю з 0,5 ч. л. соди.
Вага: 50 г
Упаковка: zip-пакет.
Термін зберігання: 24 місяці
Умови зберігання: в сухому прохолодному місці
Виробник: SOSA Ingredients
Країна виробника: Іспанія
Немає відгуків про цей товар.