Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Коробки
Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Нова Пошта
Укрпошта
Приват24 payРешітка для глазурування та охолодження десертів зніжками - універсальний кондитерський інвентар для глазурування, сушки та охолодження десертів.
Решітка має 6 стійких ніжок з нержавіючого металу.
Перед першим використанням рекомендовано промити решітку у теплій воді з мильним розчином.
Перенесіть торт на решітку, охайно залийте глазур'ю, рівномірно розподіліть її за допомогою лопатки і дочекайтеся, поки зайва глазур стече.
Решітка незамінна для охолодження коржів та готових кондитерських виробів.
Циркулююче повітря буде перешкоджати накопиченню всередині готового продукту зайвої вологи.
Немає відгуків про цей товар.