Охолоджуючий спрей для шоколаду Modecor - харчовий аерозоль, здатний швидко охолоджувати шоколад і цукор для зменшення часу в роботі з шоколадними виробами та карамеллю, а також для швидкого з'єднання між собою деталей з шоколаду.
Крім того, спрей можна використовувати для швидкого охолодження гелів і інших рідин для прискорення застигання.
В комплекті: аерозольний балончик з форсункою.
Об'єм: 400 мл
Інструкція по застосуванню:
1) Добре струснути перед використанням.
2) Розпорошити тонким шаром на поверхню кондитерського виробу на відстані 20 см.
Умови зберігання: при кімнатній температурі подалі від нагріваючих приладів, уникаючи попадання прямих сонячних променів.
Вогненебезпечно!
Склад: етанол, кондитерська глазур, газ пропелент. Може містити сліди молока,горіхів, соєвих бобів, сульфітів.
Термін придатності: 24 місяці.
Виробник: Modecor .
Країна виробника: Італія.