Знижка 3% при реєстрації i

  • Кошик порожній!

Набір для приготування сирної паски "Три шоколади"

Набір для приготування сирної паски "Три шоколади"

Код товару: 4659~01
305.00 грн
Кiлькiсть:
Нема в наявності
Доставка
  • Самовивіз
  • Доставка кур’єром по Києву
  •  Нова Пошта
  •  Укрпошта 

 

Оплата
  • Готівкою (тільки для Києва)
  •  Приват24 pay
  • Накладений платіж (при отриманні)
  • Оплата банківською картою Visa, Mastercard
  • Google pay
  • Apple pay
  • Безготівковий розрахунок
Гарантiя
  • 30 днів від виробника
  • 14 днів для повернення та обміну
Опис Набір для приготування сирної паски "Три шоколади"

Набір для приготування сирної паски "Три шоколади" - набір продуктів для приготування смачної сирної паски "Три шоколади".

Надзвичайно гарна та смачна паска "Три шоколади", з посипкою вермішель, яку можна перетворити в пташине гніздечко і шоколадними перепелиними яйцями, стане справжньою прикрасою пасхального столу.

З набором приготувати паску в домашніх умовах і здивувати своїх гостей і сім'ю дуже легко.

Більше не потрібно шукати кожен товар окремо, ми зробили це за Вас.

Крім того, придбати готовий набір разом дешевше.

У наборі:

- форма для сирної паски середня - 1 шт

- шоколад темний Barry Callebaut 54.5%, Бельгія - 100 г

- шоколад молочний Barry Callebaut 33.6%, Бельгія - 100 г

- шоколад білий Barry Callebaut Velvet 33.1%, Бельгія - 100 г

- шоколадні перепелині яйця 2,5 см різнокольорові - 3 шт

- вермішель шоколадна чорна - 100 г

Рецепт сирної паски "Три шоколади":

  • цукрова пудра - 100 г
  • сир - 500 г
  • сир маскарпоне -500 г
  • шоколад білий - 100 г
  • шоколад молочний - 100 г
  • шоколад чорний - 100 г

Для приготування паски "Три шоколади":

1. Сир перетерти через сито і подрібнити блендером в пасту.

2. Розділіть сирну масу і маскарпоне на 3 рівні частини.

3. В окремий посуд помістіть 1 частина сиру і 1 частина маскарпоне, додати 50 г цукрової пудри і збийте міксером на середній швидкості до отримання однорідної маси.

4. Білий шоколад подрібніть за допомогою ножа або блендера. Розтопіть шоколад на водяній бані або в мікрохвильовій печі, дайте трохи охолонути, після чого додайте до збитою масою і перемішайте.

5. Форму для паски застеліть харчовою плівкою. Помістіть в форму суміш з сиру, маскарпоне і білого шоколаду, разравняйте і відправте форму в холодильник до плного охолодження і застигання. Перший нижній шар паски «Три шоколаду готовий».

6. Розтопіть молочний шоколад. Збийте 1 частина сиру з 1 частиною маскарпоне і цукровою пудрою (50 г). Об'єднайте збиту сирну масу з розтопленим шоколадом, перемішайте і виложітее на охолоджений перший шар. Знову відправте в холодильник.

7. Третій шар приготуйте також з темним шоколадом. Помістіть на застиглі шари в формі і разравняйте поверхню шпателем або лопаткою.

8. Оберніть форму з паскою харчовою плівкою і відправте в холодильник приблизно на 8 годин, можна на ніч.

9. Добре охолоджену паску акуратно вийміть з форми, перенесіть на красиве блюдо і звільніть від плівки.

10. Зверху паску можна полити шоколадною глазур'ю або розтопленим шоколадом, посипати вермішеллю, створивши з неї пташине гніздечко і прикрасити шоколадними яйцями.

Можна подавати до святкового столу.

Смачного!

Характеристики Набір для приготування сирної паски "Три шоколади"
Відгуки (1) Набір для приготування сирної паски "Три шоколади"

Немає відгуків про цей товар.