Набір для приготування сирної паски "Три шоколади" - набір продуктів для приготування смачної сирної паски "Три шоколади".
Надзвичайно гарна та смачна паска "Три шоколади", з посипкою вермішель, яку можна перетворити в пташине гніздечко і шоколадними перепелиними яйцями, стане справжньою прикрасою пасхального столу.
З набором приготувати паску в домашніх умовах і здивувати своїх гостей і сім'ю дуже легко.
Більше не потрібно шукати кожен товар окремо, ми зробили це за Вас.
Крім того, придбати готовий набір разом дешевше.
У наборі:
- форма для сирної паски середня - 1 шт
- шоколад темний Barry Callebaut 54.5%, Бельгія - 100 г
- шоколад молочний Barry Callebaut 33.6%, Бельгія - 100 г
- шоколад білий Barry Callebaut Velvet 33.1%, Бельгія - 100 г
- шоколадні перепелині яйця 2,5 см різнокольорові - 3 шт
- вермішель шоколадна чорна - 100 г
Рецепт сирної паски "Три шоколади":
Для приготування паски "Три шоколади":
1. Сир перетерти через сито і подрібнити блендером в пасту.
2. Розділіть сирну масу і маскарпоне на 3 рівні частини.
3. В окремий посуд помістіть 1 частина сиру і 1 частина маскарпоне, додати 50 г цукрової пудри і збийте міксером на середній швидкості до отримання однорідної маси.
4. Білий шоколад подрібніть за допомогою ножа або блендера. Розтопіть шоколад на водяній бані або в мікрохвильовій печі, дайте трохи охолонути, після чого додайте до збитою масою і перемішайте.
5. Форму для паски застеліть харчовою плівкою. Помістіть в форму суміш з сиру, маскарпоне і білого шоколаду, разравняйте і відправте форму в холодильник до плного охолодження і застигання. Перший нижній шар паски «Три шоколаду готовий».
6. Розтопіть молочний шоколад. Збийте 1 частина сиру з 1 частиною маскарпоне і цукровою пудрою (50 г). Об'єднайте збиту сирну масу з розтопленим шоколадом, перемішайте і виложітее на охолоджений перший шар. Знову відправте в холодильник.
7. Третій шар приготуйте також з темним шоколадом. Помістіть на застиглі шари в формі і разравняйте поверхню шпателем або лопаткою.
8. Оберніть форму з паскою харчовою плівкою і відправте в холодильник приблизно на 8 годин, можна на ніч.
9. Добре охолоджену паску акуратно вийміть з форми, перенесіть на красиве блюдо і звільніть від плівки.
10. Зверху паску можна полити шоколадною глазур'ю або розтопленим шоколадом, посипати вермішеллю, створивши з неї пташине гніздечко і прикрасити шоколадними яйцями.
Можна подавати до святкового столу.
Смачного!