Знижка 3% при реєстрації i

  • Кошик порожній!

Набір для приготування сирної паски "Три шоколади"

Набір для приготування сирної паски "Три шоколади"

Код товару: 4659~01
305.00 грн
Кiлькiсть:
Нема в наявності
Доставка
  • Самовивіз
  • Доставка кур’єром по Києву
  •  Нова Пошта
  •  Укрпошта 

 

Оплата
  • Готівкою (тільки для Києва)
  •  Приват24 pay
  • Накладений платіж (при отриманні)
  • Оплата банківською картою Visa, Mastercard
  • Google pay
  • Apple pay
  • Безготівковий розрахунок
Гарантiя
  • 30 днів від виробника
  • 14 днів для повернення та обміну
Опис Набір для приготування сирної паски "Три шоколади"

Набір для приготування сирної паски "Три шоколади" - набір продуктів для приготування смачної сирної паски "Три шоколади".

Надзвичайно гарна та смачна паска "Три шоколади", з посипкою вермішель, яку можна перетворити в пташине гніздечко і шоколадними перепелиними яйцями, стане справжньою прикрасою пасхального столу.

З набором приготувати паску в домашніх умовах і здивувати своїх гостей і сім'ю дуже легко.

Більше не потрібно шукати кожен товар окремо, ми зробили це за Вас.

Крім того, придбати готовий набір разом дешевше.

У наборі:

- форма для сирної паски середня - 1 шт

- шоколад темний Barry Callebaut 54.5%, Бельгія - 100 г

- шоколад молочний Barry Callebaut 33.6%, Бельгія - 100 г

- шоколад білий Barry Callebaut Velvet 33.1%, Бельгія - 100 г

- шоколадні перепелині яйця 2,5 см різнокольорові - 3 шт

- вермішель шоколадна чорна - 100 г

Рецепт сирної паски "Три шоколади":

  • цукрова пудра - 100 г
  • сир - 500 г
  • сир маскарпоне -500 г
  • шоколад білий - 100 г
  • шоколад молочний - 100 г
  • шоколад чорний - 100 г

Для приготування паски "Три шоколади":

1. Сир перетерти через сито і подрібнити блендером в пасту.

2. Розділіть сирну масу і маскарпоне на 3 рівні частини.

3. В окремий посуд помістіть 1 частина сиру і 1 частина маскарпоне, додати 50 г цукрової пудри і збийте міксером на середній швидкості до отримання однорідної маси.

4. Білий шоколад подрібніть за допомогою ножа або блендера. Розтопіть шоколад на водяній бані або в мікрохвильовій печі, дайте трохи охолонути, після чого додайте до збитою масою і перемішайте.

5. Форму для паски застеліть харчовою плівкою. Помістіть в форму суміш з сиру, маскарпоне і білого шоколаду, разравняйте і відправте форму в холодильник до плного охолодження і застигання. Перший нижній шар паски «Три шоколаду готовий».

6. Розтопіть молочний шоколад. Збийте 1 частина сиру з 1 частиною маскарпоне і цукровою пудрою (50 г). Об'єднайте збиту сирну масу з розтопленим шоколадом, перемішайте і виложітее на охолоджений перший шар. Знову відправте в холодильник.

7. Третій шар приготуйте також з темним шоколадом. Помістіть на застиглі шари в формі і разравняйте поверхню шпателем або лопаткою.

8. Оберніть форму з паскою харчовою плівкою і відправте в холодильник приблизно на 8 годин, можна на ніч.

9. Добре охолоджену паску акуратно вийміть з форми, перенесіть на красиве блюдо і звільніть від плівки.

10. Зверху паску можна полити шоколадною глазур'ю або розтопленим шоколадом, посипати вермішеллю, створивши з неї пташине гніздечко і прикрасити шоколадними яйцями.

Можна подавати до святкового столу.

Смачного!

Характеристики Набір для приготування сирної паски "Три шоколади"
Відгуки (1) Набір для приготування сирної паски "Три шоколади"
Krstina
03.04.2023
Чи буде в наявності цей набір до великодня?