Молд для шоколаду Сердечка, об'ємні
Готові сердечка, також, можна з'єднати між собою для отримання об'ємної цукерки.
Розміри молдовського:
- довжина - 22,3 см;
- ширина - 13 см;
- глибина - 1 см;
- розміри готової цукерки - 4,5*5 см
Рекомендації по виготовленню шоколадних цукерок за допомогою пластикової форми:
1. Приготуйте шоколадну масу потрібної консистенції.
2. Розподіліть шоколадну масу на внутрішній поверхні прес-форми.
3. Після того, як шоколад застигне, акуратно вийміть шоколадний виріб.
Рекомендації по догляду:
- не мити в посудомийній машині;
- не використовувати для карамелі.
Країна виробника: Україна.
Немає відгуків про цей товар.