Мигдалеве борошно - незамінний інгредієнт французьких десертів.
Борошно виготовлена з солодкого мигдалю, має незабутній аромат і тонкий смак.
Використовується мигдальне борошно для приготування макарон, марципану, вишуканих начинок для тістечок і тарталеток, а так само як загущувач для соусів і супів.
Вага: 1 кг
Склад: бланшироване ядро мигдалю.
Умови зберігання: в чистому, сухому добре провітрюваному, прохолодному приміщенні, при температурі не вище 18℃, і відносній вологості не більше 75%, без сторонніх запахів.
Термін зберігання: не більше 6-ти місяців від дати виготовлення.
Країна походження мигдалю: США
Країна виробника: Україна
Пока чекада друк, дівчата виносили в магазин новий товар.
Воно реально круте! Однорвдне, дрібне, ніяких шматків мидалю!!
Раджу! Дуже раджу!!
Надіюсь всі партії такі ж!!!