Масло какао Mycryo - 100% натуральне какао-масло у вигляді порошку в оновленій упаковці з зручною кришкою.
Використовується при темперування шоколаду, а так само для приготування велюрового покриття і створення шоколадних цукерок.
Завдяки додаванню Микрио, шоколад отримує додатковий блиск і дзвінкий хрускіт при розламуванні.
Характеристики:
- Має нейтральний смак.
- Витримує високі температури.
- Ідеальна основа для велюрового покриття, що наноситься розпилювачем.
- Дозволяє змінювати плинність шоколаду.
Як використовувати масло какао Микрио:
- додайте від 1% до 3% какао-масла до загального обсягу шоколаду і отримаєте більше текучу шоколадну масу для відливання у полікарбонатні форми, молди для шоколаду і глазурування готових кондитерських виробів.
Розтопленим маслом какао змащують внутренннюю частина тарталеток, меренгу і інші елементи десертів, які бояться або не люблять вологу, перед покриттям їх кремом.
Крім того, какао-масло Mycryo - чудовий рослинний жир для смаження на сковороді і на грилі. Він витримує температуру смаження краще, ніж вершкове або рослинне масло, і не горить.
Склад: масло какао.
Фассовка: пластиковий контейнер.
Вага: 550 г
Виробник: Barry Callebaut Belgium NV.
Країна виробника: Бельгія.
Немає відгуків про цей товар.