Крохмаль кукурудзяний Dr.Oetker - сухий крохмаль вищого гатунку, виготовлений методом дроблення білої частини кукурудзяного зерна до порошкоподібного стану.
В кондитерській сфері, кукурудзяний крохмаль використовується:
- як загусник кремів, пудингів, йогуртів та інших кондитерських сумішей;
- для посипання робочої зони при розкочуванні мастики;
- для поліпшення смаку випічки;
- для надання ніжності бісквіта.
Вага: 1 кг.
Термін придатності: 12 місяців з дати виготовлення.
Умови зберігання: зберігати в сухому чистому місці при температурі не вище 40 градусів і відносній вологості повітря не більше 75%.
Виробник: Dr.Oetker
Країна виробника: Румунія.
Немає відгуків про цей товар.