Крем-сир натуральний Reny Picot 66% - має унікальна стабільність структури, що робить його незамінним як при холодному, так і при гарячому застосуванні. У тому числі його можна використовувати при випіканні чізкейків, приготуванні гарячих ролів, соусів, супів, салатів, закусок та у кондитерському виробництві.
Переваги натурального крем-сиру:
- Чудова еластична консистенція;
- Натуральний вершковий смак;
- Мінімальне виділення сироватки, помірна вологість;
- Універсальність у використанні.
Склад: молоко коров'яче пастеризоване, вершки, молочні білки, сіль, стабілізатор (камідь ріжкового дерева) Е410, консервант (сорбінова кислота) Е200, молочні культури.
Масова частка жиру в сухій речовині 66%.
Харчова цінність:
5,4 г білків,
22 г жирів,
5,1 г вуглеводів,
калорійність становить - 237 Ккал за 100 г продукту.
Умови зберігання: зберігати при температурі від +2 до +8°С та відносній вологості повітря 80-85%.
Термін придатності: 8 місяців з дня виготовлення.
Упаковка: пластикове відро.
Виробник: Industrials Lacteas Asturianas, S.A., Іспанія.