Килимок для айсинга Троянда Мантилья - знахідка для кондитера, особливо, якщо потрібно ефектно і швидко прикрасити торт.
Килимок призначений для виготовлення красивих цукрових мережив. Цукрове прикрасу можна зробити за допомогою айсинга, мастики, марципану, шоколаду і навіть желе. Процес нескладний. Потрібно:
1. Видавити з кондитерського мішка необхідну суміш, наприклад айсинг.
2. Щільно втерти його в силіконовий мат кондитерським шпателем або силіконової лопаткою.
3. Дати підсохнути (від 2 годин, залежно від виду айсинга).
4. Акуратно від'єднати мереживо від силіконового мата.
5. Можна приступати до декорування кондитерського виробу.
Розмір килимка Троянда Мантилья:
- Довжина 40 см
- Ширина 27 див.
Матеріал: Харчовий силікон.