Килимок для айсинга Ромашка подвійна - силіконовий мат, призначений для виготовлення цукрових мережив для декорування тортів або для нанесення текстурного малюнка на цукрову пасту, марципан, тісто і навіть шоколад.
Використовувати килимок нескладно:
Якщо потрібна ажурна мастика - перед початком роботи низ силіконового мата потрібно злегка зволожити (щоб він не ковзав по робочій поверхні), на верхній рельєфний бік килимка покласти мастику, і розкатати качалкою.
Щоб зробити цукрове мереживо за допомогою килимка Ромашка, слід:
1. За допомогою силіконової лопатки або з кондитерського мішка видавити потрібну кількість готового айсинга.
2. Розтерти айсинг по поверхні килимка кондитерським шпателем.
3. Підсушити айсинг (від 2 годин в залежності від виду айсинга).
4. Обережно зняти ажурне мереживо злегка згинаючи килимок.
5. Прикрасити кондитерський виріб.
Діаметр килимка 10 см.
Країна виробника: Китай.
Немає відгуків про цей товар.