Кондитерська насадка – один з основних інструментів будь-якого кондитера, з яким дуже просто за лічені хвилини виготовити гарний кремовий декор на будь-якому кондитерському виробі. Це базовий інструмент, без якого неможливо уявити роботу з десертами. Традиційні прикраси на торті кремом у вигляді різноманітних завитків, квітів і навіть цілих композицій, можливо створити за наявності хоча б однієї кондитерської насадки.
Для чого використовують кондитерські насадки?
В основному кондитерські насадки використовуються для декорування поверхонь тортів, тістечок і капкейків. Крім того, вони знадобляться для відсадження зефіру, безе, еклерів та печива.
Кондитерськими насадками дуже зручно рівномірно заповнювати начинкою тарти, пироги, робити однакової висоти кремові прошарку в тортах, начиняти еклери і заповнювати серединки капкейків.
Пам'ятайте про те, що будь-яка звичена страва, наприклад, картопляне пюре або паштет легко перетворити в кулінарний шедевр і надати йому ще більш апетитний вигляд, скориставшись кондитерської насадкою.
Які бувають кондитерські насадки?
Інтернет-магазині beze представляє найпоширеніші базові насадки для кондитерів:
- Круглі – для кульок, точок і написів;
- Відкрита і закрита зірка – для гарних завитків, візерунків на десертах, відсаджування безе, зефіру, та інших кондитерських виробів, а також, обробки країв торта;
- Пелюстка – для створення кремових квітів;
- Лист – для доповнення квітів листочками, надаючи їм більшої реалістичності.
Крім основних, в нашому асортименті є незвичайні і оригінальні насадки, такі як:
- Сфери – для ефектних пишних шапочок на десертах;
- Серія насадок Тюльпан, з допомогою яких без зайвих зусиль, можна створювати красиві квіти найрізноманітніших форм;
- Плетіння – для декорування у вигляді корзинки, майже як справжній;
- Травичка – для додання натурального ефекту зростаючої трави на тістечок або торті.
А також, серед великого вибору товарів, що представлені популярні й модні серед професійних кондитерів кондитерські насадки:
- Султан, з якими достатньо одного натискання руки. Щоб отримати незвичайну форму меренги чи іншого кондитерського виробу з круглим отвором всередині, яке можна наповнити смачною начинкою чи кремом;
- Сент Оноре.
Як користуватися кондитерськими насадками?
Працювати з кондитерськими насадками дуже просто:
- У будь-одноразовий або багаторазовий кондитерський мішок вставляємо насадку.
- Акуратно підрізаємо мішок таким чином, щоб частина насадки з отворами для візерунка вийшла назовні.
- Заповнюємо мішок з насадкою кремом.
- Закручуємо край кондитерського мішка, щоб крем 'сповз' вниз.
- Натискаємо рукою на мішок, отсаживая крем у вигляді готового бажаного візерунка.
Для більш надійної фіксації металевої насадки в мішку можна застосовувати кондитерський перехідник. Більш того, перехідник дає можливість працювати з одним кондитерським мішком, змінюючи різні насадки.
Перехідники для кондитерських мішків буваю різні, і підбираються під розмір насадки, з якою Ви працюєте.
Для використання насадки з перехідником необхідно: помістити в мішок нижню конусоподібну частина перехідника, у верхню частину просунути насадку і щільно закріпити круговими рухами на мішку
Перехідники від маленького до супер великого Ви знайдете в нашому магазині.
Як вибрати кондитерські насадки?
Якщо Ви початківець кондитер достатньо придбати кілька базових насадок і по мірі розвитку навичок постійно розширювати асортимент.
Ви можете придбати всі необхідні насадки окремо або набором, наприклад з 24, 48 і 52 видів самих різних видів.
Інтернет-магазин beze в місті Київ рекомендує купити кондитерські насадки.
У нас приємні ціни та широкий асортимент, який постійно поповнюється сучасними новинками, а також, популярними товарами серед наших клієнтів – професійних і домашніх кондитерів.