Кокосове молоко – це дуже корисний продукт, у ньому міститься залізо, магній, калій, вітаміни А, В, Е, С, має низьку калорійність.
Кокосове сухе молоко широко використовується в кондитерському виробництві, а також його додають у екзотичні страви, молочні каші, у гарячі напої замість вершків.
Спосіб приготування: 50 г сухого кокосового молока поступово розвести теплою кип’яченою водою (150 мл), постійно помішуючи до повного розчинення.
Склад: молоко кокосове, мальтодекстрин (полісахарид), козеїнат натрія (молочний протеїн).
Енергетична цінність/калорійність на 100 г продукту: 2395 кДж/585 Ккал.
Харчова цінність: 100 г продукту містить:
вуглеводів – 51 г, з яких цукру – 10 г; жирів – 40 г, з них насичених – 36 г; білків – 5,6 г; солі – 0,001 г.
Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, захищених від потрапляння прямих сонячних променів, приміщеннях. Після відкриття бажано зберігати в герметичному контейнері.
Термін зберігання: 12 місяців з дати виробництва.
Країна походження: Індонезія.
Фасувальник: ТМ 100 пудів
Немає відгуків про цей товар.