Карамель Молочний шоколад - кондитерський інгредієнт, який отримується нагріванням цукру або уварюванням цукрового розчину з крохмальною патокою або інвертним сиропом. Карамель має кремову текстуру та вершковий смак.
Використовується у приготуванні різних десертів або як самостійний продукт.
Склад: вершки молочні 32%, патока, цукор, какао масло, масло солодковершкове 82%, вода питна,
молочний шоколад (какао терте, цукор, молоко сухе незбиране, емульгатор соєвий лецитин), емульгатор, соняшниковий лецитин.
Фасування: 100 г
Умови зберігання: зберігати в закритій тарі, при температурі не більше 6-8⁰C та відносній вологості не більше 60%.
Термін зберігання: 8 місяців.
Країна виробника: Україна.
Немає відгуків про цей товар.