Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Коробки
Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Нова Пошта
Укрпошта
Приват24 payКраплі шоколадні білі виготовлені на основі какао-масла, що застосовуються для глазурування кондитерських виробів, або як готового прикраси. Склад шоколадних дисків: лактоза, соєвий лецитин, декстроза, цукор білий кристалічний, молочна сироватка суха, рослинний жир, какао-масло 20%.
Вага: 250 гр.
Рекомендації: що б суміш для глазурування вийшла гладкою, смачною і без бульбашок, темперувати шоколадні диски при температурі 45 °C. Повторно розігрівати шоколадну глазур небажано.
Країна виробника: Україна.
Умови зберігання: сухе, темне місце з температурою не вище 20°C.
Немає відгуків про цей товар.