Качалка для мастики – універсальний кондитерський інструмент з ідеально гладенькою поверхнею, без якого неможливо прикрасити торт мастикою. Призначена качалка для розкочування мастики, тіста і марципана.
Крім цього, з допомогою качалки зручно переносити розкочену мастику на торт, робити рельєфні візерунки, прокочуючи качалкою по текстурному мату і багато іншого.
Розміри качалки:
- Довжина – 30 см;
- Діаметр – 3,5 см.
Переваги силіконової качалки:
- ідеально гладенька поверхня;
- не липне до мастики;
- добре миється і швидко сохне.
Спосіб застосування: витерти качалку на сухо, трошки посипати мастику пудрою і розкачати до потрібної товщини плавними рухами рук.
Країна виробника: Китай.
Немає відгуків про цей товар.