Інтегратор з харчовими волокнами – cуха суміш для виробництва джелато, сорбетів.
У своєму складі містить 3 компоненти: харчові волокна, глюкозний сироп і фруктозу.
Використовується для приготування морозива холодним і гарячим способом як на молочній, так і на водній основі. Збільшує кількість сухих речовин в готовому десерті, робить його більш стабільним і стійким до підвищення температури та сонячних променів, допомагає довше стримувати повітря в джелато і підвищує насиченість смаку.
Рекомендоване дозування: 30-40 г на літр суміші. Для більш кремоподібного типу сорбетів рекомендоване дозування: 30-40 г на літр суміші. Для більш кремоподібного типу сорбетів рекомендується додавати 0,2-0,3% емульгатора Фаббрісоф до готової бази перед подачею у фризер.
Вага: 1 кг
Упаковка: мішок
Термін придатності: 36 місяців
Країна походження: Італія.
Немає відгуків про цей товар.