Знижка 3% при реєстрації i

  • Кошик порожній!

Глазур для паски з желатином Рожева

Глазур для паски з желатином Рожева

Код товару: 5938~01
29.00 грн
Кiлькiсть:
Нема в наявності
Доставка
  • Самовивіз
  • Доставка кур’єром по Києву
  •  Нова Пошта
  •  Укрпошта 

 

Оплата
  • Готівкою (тільки для Києва)
  •  Приват24 pay
  • Накладений платіж (при отриманні)
  • Оплата банківською картою Visa, Mastercard
  • Google pay
  • Apple pay
  • Безготівковий розрахунок
Гарантiя
  • 30 днів від виробника
  • 14 днів для повернення та обміну
Опис Глазур для паски з желатином Рожева

Глазур для паски з желатином Рожева - концентрована харчова суміш для приготування цукрової глазурі на основі желатину рожевого кольору.

Переваги глазурі з желатином:

- швидко застигає;

- не липне до рук;

- не кришиться при нарізанні.

Склад: цукрова пудра, харчовий желатин швидкорозчинний, лимонна кислота, харчові барвники.

Спосіб приготування:

  1. Вміст пакету ретельно розмішати з 50 мл (3-4 столових ложки) холодної кип'яченої води і залишити для набухання на 10-15 хвилин.
  2. Через цей час підготовлену суміш нагріти в посуді з товстим дном до 80-90 Со (до кипіння не доводити), постійно помішуючи до повного розчинення.
  3. Отриману гарячу глазур збивати міксером 7-10 хвилин до отримання густої світлої маси.
  4. Якщо глазур застигла до нанесення на кондитерський виріб або вийшла занадто густою, потрібно додати до суміші 1 ч.л. гарячої кип'яченої води і ретельно розмішати.
  5. Нанести теплу глазур на охолоджені до кімнатної температури вироби і прикрасити за бажанням.
  6. Покриті глазур'ю вироби залишити для висихання в сухому прохолодному місці (не в холодильнику). Орієнтовний час застигання глазурі до 1 год.

Виробник: ТМ Украса

Країна виробника: Україна

Характеристики Глазур для паски з желатином Рожева
Відгуки (0) Глазур для паски з желатином Рожева

Немає відгуків про цей товар.

Схожі товари