Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Коробки
Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Нова Пошта
Укрпошта
Приват24 payФорма для шоколаду Скрипка – має ряд дуже важливих у кулінарії якостей: ці форми дуже легко мити, вони абсолютно не впливають на смак і запах готової продукції, навіть при дуже інтенсивній експлуатації не деформуються, витримують високі та низькі температури. Форма виготовлена у вигляді модуля з двох половинок (з'єднання двох половинок здійснюється за допомогою магнітів).
Якість матеріалу, з якого виготовлена форма, дає неперевершену гладкість і яскравість шоколадних цукерок, а також забезпечує легке вилучення готового виробу без ризику поломки.
Важливо:
Дотримуючись цих простих правил, Ваші цукерки завжди легко вийматимуться з форми і будуть ідеальними — блискучими та гладкими. Щоб надати цукеркам яскравості, за допомогою пензля нанесіть на цукерку малюнок какао-маслом з харчовим барвником.
Спосіб використання:
1. Приготуйте шоколадну масу потрібної консистенції.
2. Підготуйте форму до роботи, потім м'якими круговими рухами розподіліть шоколад по внутрішній поверхні форм.
3. З'єднайте обидві частини (форми) прищіпками.
4. Встановіть форму у вертикальному положенні та залиште до застигання.
5. Після того, як шоколадна маса застигла, акуратно відкрийте форму і витягніть з неї готовий виріб.
Розмір:
Довжина загальна - 229 мм
Ширина загальна - 123 мм
Товщина загальна – 35 мм
Довжина робочої частини – 199 мм
Ширина робочої частини - 70 мм
Товщина робочої частини – 33 мм
Комплект - 2 частини
З'єднання – Магнітне
Режим температури – 40ºс ~ +100ºс
Виробник: Китай
Немає відгуків про цей товар.