Форма для шоколаду Скрипка – має ряд дуже важливих у кулінарії якостей: ці форми дуже легко мити, вони абсолютно не впливають на смак і запах готової продукції, навіть при дуже інтенсивній експлуатації не деформуються, витримують високі та низькі температури. Форма виготовлена у вигляді модуля з двох половинок (з'єднання двох половинок здійснюється за допомогою магнітів).
Якість матеріалу, з якого виготовлена форма, дає неперевершену гладкість і яскравість шоколадних цукерок, а також забезпечує легке вилучення готового виробу без ризику поломки.
Важливо:
Дотримуючись цих простих правил, Ваші цукерки завжди легко вийматимуться з форми і будуть ідеальними — блискучими та гладкими. Щоб надати цукеркам яскравості, за допомогою пензля нанесіть на цукерку малюнок какао-маслом з харчовим барвником.
Спосіб використання:
1. Приготуйте шоколадну масу потрібної консистенції.
2. Підготуйте форму до роботи, потім м'якими круговими рухами розподіліть шоколад по внутрішній поверхні форм.
3. З'єднайте обидві частини (форми) прищіпками.
4. Встановіть форму у вертикальному положенні та залиште до застигання.
5. Після того, як шоколадна маса застигла, акуратно відкрийте форму і витягніть з неї готовий виріб.
Розмір:
Довжина загальна - 229 мм
Ширина загальна - 123 мм
Товщина загальна – 35 мм
Довжина робочої частини – 199 мм
Ширина робочої частини - 70 мм
Товщина робочої частини – 33 мм
Комплект - 2 частини
З'єднання – Магнітне
Режим температури – 40ºс ~ +100ºс
Виробник: Китай
Немає відгуків про цей товар.