Вирубка Вишиванка - практичний інструмент для вирізання тіста, мастики, марципану, шоколаду у формі сорочки.
Розмір вирубки:
- довжина - 8 см;
- ширина - 7 см;
- висота - 1 см.
Як використовувати вирубку:
1. Розкатайте тісто товщиною 5 мм
2. Видавіть вирубкою контур, сильно притиснувши долонею, щоб залишився чіткий малюнок.
* Перед використанням рекомендується присипати вирубку борошном або кукурудзяним крохмалем.
Переваги вирубок:
- прості у використанні - впораються навіть діти;
- безпечний харчовий пластик PLA, який виготовляється з рослин з високим вмістом крохмалю, таких як кукурудза, пшениця та цукрові буряки.
Країна виробника: Україна.
Немає відгуків про цей товар.