Дзеркальна паста-глазур Mammamia - інноваційний продукт від компанії Laped, а саме желейна паста-глазур, аналогів якого на сьогоднішній день не існує, яку просто й швидко використовувати для глазурування десертів з дзеркальним ефектом. Глазур солодка на смак і має кремовий відтінок.
Для одержання дзеркальної глазурі: 350 г Mammamia і 150 г води необхідно пробити блендером і довести до кипіння. Після цього можна додати будь-який харчовий барвник, а також, надати смак за допомогою фруктового або ягідного пюре. Дати охолонути і можна глазурувати десерти!
*Якщо у Вас залишилася зайва глазур, її можна буде використати повторно.
Переваги глазурі Mammamia:
- простота і швидкість приготування;
- можливість надавати будь-який смак і колір;
- можливість повторного розігріву;
- зберігає блиск при +4/5°С без зміни більше 10 днів;
- підходить для роботи з будь-якими кондитерськими масами: кремовими, муссовыми, рідкими, алкогольними, шоколадними, морозивом та ін;
- не містить загусників тваринного походження, підходить для вегетаріанців.
Склад: фруктоза, вода, мальтодекстрин, глюкозний сироп, емульгаторы, загусники, регулятори кислотності, консервант Е202.
Упаковка: незаводська, пластикове відро 350 г.
Вага: 350 г.
Зберігати рекомендується в холодильнику.
Виробник: Laped, Італія.
Немає відгуків про цей товар.