Дзеркальна глазур Міраль, нейтральна - готове дзеркальне покриття нейтрального смаку, без кольору, прозора для покриття кондитерських і хлібобулочних виробів, включаючи мусові десерти, морозиво і фрукти.
Переваги дзеркальної глазурі Міраль:
- дзеркальна глазур Міраль готова до вживання;
- глазур не розтікається після покриття;
- після розрізання торта зріз залишається чистим і не замащується;
- не вбирається в поверхню кондитерського виробу;
- глазур морозостійка;
- десерти, декоровані глазур'ю Міраль відрізняються глянцевим блиском з «дзеркальним ефектом», який залишається незмінним навіть після заморожування;
- тривалий термін зберігання.
Рекомендації по застосуванню:
1. Підігріти до температури 50-60 оС у мікрохвильовій печі або на водяній бані.
2. Акуратно перемішати продукт (додавши харчовий барвник при необхідності) щоб не утворилося повітря всередині.
3. Покрити виріб, встановивши десерт на решітку.
Упаковка (незаводська): 250 м, харчове пластикове відерце.
Термін придатності: 12 місяців.
Умови зберігання: в сухому прохолодному місці.
Виробник: Master Martini
Країна проиводителя: Італія