Знижка 3% при реєстрації i

  • Кошик порожній!

Зефір жувальний Тучки-штучки, 200 гр

Зефір жувальний Тучки-штучки, 200 гр

Код товару: 259~01
17.10 грн
Кiлькiсть:
Нема в наявності
Доставка
  • Самовивіз
  • Доставка кур’єром по Києву
  •  Нова Пошта
  •  Укрпошта 

 

Оплата
  • Готівкою (тільки для Києва)
  •  Приват24 pay
  • Накладений платіж (при отриманні)
  • Оплата банківською картою Visa, Mastercard
  • Google pay
  • Apple pay
  • Безготівковий розрахунок
Гарантiя
  • 30 днів від виробника
  • 14 днів для повернення та обміну
Опис Зефір жувальний Тучки-штучки, 200 гр

Зефір жувальний Тучки-штучки або Маршмеллоу - ванільні повітряні цукерки, що нагадують зовнішнім виглядом звичайний зефір. Але, жувальний зефір, на відміну від звичайного, не містить яблучне пюре і яєчний білок.

Маршмеллоу можна використовувати в декількох напрямках:

- як готові зефирообразные цукерки;

- як солодку ванільну добавку до чашечки кави;

- як компонент кондитерського крему;

- як основний інгредієнт цукрової пасти.

Мастика з маршмеллоу - смачна, ароматна і пластична цукрова паста, призначена для декору кондитерських виробів. Мастика з маршмеллоу може використовуватися для обтягування тортів, для ліплення цукрових фігурок, для виготовлення цукрових квітів. Готуватися мастика дуже просто навіть в домашніх умовах:

1. Жувальний зефір 'Хмаринки-штучки' - 200 гр

2. Цукрова пудра - 400 гр

3. Масло вершкове - 2 ст. л.

Насипте маршмеллоу в скляний посуд, додати вершкове масло і відправте в мікрохвильову піч на 20-30 секунд (зефірні цукерки повинні збільшитися в два рази). Після цього починайте вмішувати цукрову пудру до тих пір, поки маса не перестане липнути до рук. Кількість цукрової пудри може коливатися від 300 до 400 грам. Якщо вам потрібна кольорова мастика - додайте кілька крапель гелевого або розведеного сухого барвника і замісіть солодке 'тісто' ще раз. Мастика готова.

Кілька порад:

1. Якщо Ви вмешали в маршмеллоу 400 гр пудри, а маса все ще липне до рук, поставъте її на кілька хвилин (5-7) у холодильник, а потім спробуйте ще трохи помісити. Злегка охолоджена мастика 'з'їдає' пудри менше.

2. Якщо раптом мастика вийшла непластичною, поставте її в мікрохвильову піч на 10-15 секунд і замісити ще раз.

3. Якщо у Вас немає мікрохвильової печі, розігріти маршмеллоу можна на водяній бані.

4. При розкочуванні мастики для обтягування торта, посипте робочі зону цукровою пудрою або крохмалем.

5. Гелевими барвниками мастика забарвлюється швидше, ніж сухими.

6. Зберігати мастику з маршмеллоу потрібно щільно загорнутої в харчову плівку в холодильнику (2-4 тижні), в морозильній камері (2-3 місяці).

Виробник: ТОВ 'ПКГ 'Лісова казка'

Характеристики Зефір жувальний Тучки-штучки, 200 гр
Відгуки (3) Зефір жувальний Тучки-штучки, 200 гр

Немає відгуків про цей товар.