Вирубка Спідниця - пластиковий каттер для виготовлення рюш для прикраси боковини торта, спідниць ляльок і квітів. У наборі 4 штуки: вирубка-спідниця і три змінних центру для регулювання глибини вирубки. На фото один змінний центр вставлений всередину вирубки*.
Розміри:
Вирубка-спідниця - 8,5 см,
Великий змінний центр - 5 см;
Середній - 3,5 см;
Маленький - 2 див.
Даний інструмент багатофункціональний і цікавий. Навіть в руках початківця кондитера, з допомогою цього каттера, вийде гарне оформлення кондитерських виробів.
Як працювати з вирубкою:
1. Розкачайте мастику.
2. Вставити в середину вирубки змінний центр потрібного Вам розміру (регулює висоту рюші).
3. Покладіть на розкатаний лист мастики виїмку Спідниця і придавіть рукою.
4. Вирізані рюші прокатайте кондитерським стеком або зубочисткою для більшої хвилястості.
5. Розріжте спідницю з рюшами і наклейте декор на боковину торта. Якщо рюшку зібрати в пучок, вийти квітка, який теж підійде для декорування торта.
Вирубка підходить для роботи з тестом, цукровою пастою, марципаном, полімерною глиною.
Матеріал: Харчовий пластик.